-
     
Broodje Vasum Amsterdam 

Lekker Lunchen bij Broodje Vasum Amsterdam ( NDSM )

Broodje Vasum gelegen in Amsterdam-Noord ( NDSM ) aan de T.T. Vasumweg 97 biedt jou o.a. diverse belegde broodjes om bij ons te nuttigen of we leveren op locatie.
Ieder uur vers gebakken pistoletjes of heerlijke zachte bollen met b.v. onze home made  Salade's, diverse vleeswaren en kazen. 
Gespecialiseerd in Bedrijfs- Lunches

Wij maken op jou verzoek voor bv:

  • Vergaderingen
  • Opleidingen
  • Bedrijfs- uitjes
  • Meetings
  • Feesten en Party's

Diverse soorten Lunch Pakketten, Lunch Schalen, Diverse soorten opgemaakte Salade's, Bittergarnituur, Kaas en Worst plankjes, enz.
Met het brede aanbod dat wij beschikbaar hebben, vind je vast en zeker wat je zoekt. Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op.


Broodje Vasum
T.T.Vasumweg 97
1033 SG  Amsterdam
Tel: 020-4922456   Fax: 020-4922457
Email: broodjevasum@live.nl
Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.
We hopen u snel terug te zien! Houd onze site in de gaten voor het laatste nieuws. Er volgt nog veel meer!

Vanaf 01-01-2016 mogen wij tasjes en verpakkingsmateriaal met plastic niet meer gratis verstrekken, ook niet met 3% biologisch polymeer.
Tasje € 0,05
Catering doos klein voor 8 pistoletjes € 0,75
Catering doos groot voor 14 pistoletjes € 1,00

Bestel op tijd! Het voorkomt lange wachttijden!